• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Building Documents Register

  Voor goed beheer van vastgoed is het belangrijk dat het gebouwdossier op orde is. Veel organisaties worstelen met het beheer van hun gebouwdossiers. Gegevens zijn vaak niet actueel en worden op verschillende plaatsen binnen de organisatie bewaard. Soms zijn gegevens alleen bekend bij de leveranciers.

  Om organisaties hierbij te ondersteunen heeft FGB, in eigenbeheer, het Building Document Register (BDR) ontwikkeld. Het BDR is een centrale opslagplaats (web-based) van actuele wet- en regelgeving, beoordelingsrichtlijnen, ISSO publicaties, NEN normen, vergunningen, besluiten, certificaten, keuringen bouwtekeningen, dat op objectniveau inzicht verschaft in de mate waarin ook daadwerkelijk hieraan wordt voldaan.

  Tevens biedt het BDR inzicht in geplande (her)keuringen en kunnen vergunningen, inspectierapporten, logboeken, risicoanalyses, keuringscertificaten en bouwtekeningen worden geüpload en beheerd. Middels de rapportage module is het mogelijk om inzicht te verkrijgen in de door leveranciers geleverde prestaties.

  De combinatie van, actuele wet- en regelgeving, de planningsmodule en het digitaal archief voor documenten en certificaten, maakt het BDR tot een voor de vastgoedmarkt uniek systeem.

  Wilt u meer willen weten over het Building Documents Register neem dan vrijblijvend contact met ons op.