• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • FGB Facility Development

  FGB Facility Development verzorgt trainingen in facility management, huisvesting, inkoop en hospitality. Naast deze vakinhoudelijke trainingen, verzorgen wij ook trainingen op competenties en persoonlijke ontwikkeling van facilitaire medewerkers, teams en het management. De huidige ontwikkelingen en de daarmee veranderende rol van facility managers en facilitaire teams vragen om kennis van zaken, maar ook de benodigde competenties om die kennis toe te passen. Alle trainingen die wij verzorgen maken wij op maat, aangesloten op de dagelijkse praktijk.

  Onze visie is dat het succes en bestaansrecht van facilitaire organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Wij helpen mensen en organisaties hun (verborgen) potentieel te ontdekken, te ontwikkelen én optimaal in te zetten. Als dit op een juiste manier wordt aangesproken zijn mensen gelukkiger, loyaler en ondernemender. En voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling, het teamsucces én de organisatieresultaten.

  Onze aanpak kenmerkt zich door de mensen die wij trainen en coachen hét vertrekpunt te laten zijn. Wij willen ze laten groeien, door hun vakmanschap te vergroten en ze krachtiger te laten staan in hun werk. Door ze steeds te prikkelen en buiten hun comfortzone te laten treden. Door ze te inspireren, grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We houden ze een spiegel voor, zodat ze voortdurend alert zijn op het effect van hun gedrag.

  Wilt u meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op!

  FGB facility developement