• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Trainingen

  Vraag aan een willekeurige facilitaire medewerker wat de strategie, visie of missie van uw organisatie en uw facilitair bedrijf is en het blijft vaak stil. Zolang de klanten tevreden zijn en de dienstverlening in lijn van de strategie plaatsvindt, is daar natuurlijk niets mis mee. Maar weet u zelf wat u wilt, wat de strategie van uw facilitaire organisatie is? Zodra dat duidelijk is, kunnen wij uw medewerkers meenemen in uw doelstellingen en betrekken in het teamsucces.

  Om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie en de verwachtingen van de deelnemers, starten we altijd met een goede intake. Vaak komt onze trainer enkele dagen meelopen op locatie en neemt enkele interviews af met de medewerkers. Ook kijken we samen met het managementteam naar de toekomst. Veel facilitaire afdelingen hebben mooie plannen en veel ambities. Aan de hand van de trainingen kunnen we samen kijken en beoordelen met welke kwaliteit deze plannen gerealiseerd kunnen worden met het huidige team. In goed overleg stellen we het einddoel en de weg ernaar toe vast. Vervolgens gaat het programma van start.

  Na ieder programma is er een evaluatie. Hierin wordt aan de hand van de resultaten vastgesteld of het doel behaald is. Ieder traject wordt op maat gemaakt en geschreven. Onze trainingen zijn sterk gefocust op aansluiting op de dagelijkse praktijk en de verhouding (vakinhoudelijke) kennis en vaardigheden (houding en gedrag) is sterk afhankelijk van de resultaten uit de intake. De trainingen zijn zeer geschikt voor incompany, u kunt zich vanzelfsprekend ook individueel bij ons aanmelden.