• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • FGB Facility Management

  FGB Facility Management is gespecialiseerd in (facilitair) organisatieadvies, inkoop, performance monitoring en Facility Management. Wij hebben visie op, kennis van en ervaring met facilitaire diensten en producten én het organiseren en inkopen daarvan. Facility Management is een veelzijdig vak en dit maakt het vak nou juist zo interessant. FGB stelt zich hierbij op als sparringpartner, adviseur en procesbegeleider.

  De afgelopen jaren hebben wij veel organisaties begeleid met het inrichten van hun regieorganisatie, het ontwerpen van facilitaire dienstverleningsconcepten en het efficiënter en flexibel inrichten van hun facilitaire- en inkoopactiviteiten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u verder te helpen.

  Van belang te vermelden is dat wij in alle opdrachten en rollen binnen opdrachtgevers volledig onafhankelijk van individuele facilitaire dienstverleners acteren. Het maakt ons niet uit of facilitaire diensten worden uitbesteed of juist in eigen beheer worden uitgevoerd. Evenmin met welke facilitaire dienstverleners wordt gewerkt. Slechts de best passende oplossing, welke recht doet aan de visie, doelstellingen en uitgangspunten van u als opdrachtgever voldoet voor ons!.

  Kijkt u eens bij onze referenties om een idee te krijgen van onze projecten bij diverse opdrachtgevers. Heeft u een concrete uitdaging, neem gerust contact met ons op en dan bespreken we samen waar u naar op zoek bent en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

  FGB facility management