• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • FGB Facility Professionals

  Betrokkenheid maakt het verschil! FGB Facility Professionals is gespecialiseerd in Werving en Selectie van Facility Management Professionals. De juiste professional op de juiste plek? Dat lukt alleen als uw werving- en selectiebureau zich verdiept in uw organisatie, het vraagstuk en de potentiële kandidaten. En dat is precies waar wij voor staan! Wij bieden u maatwerk in bemensing.

  Wij werven en selecteren professionals op het gebied van Hospitality-, Inkoop, Huisvestings-, Vastgoed- en Facility Management (zowel hard- als softservices). Door nauwe samenwerking met de andere onderdelen binnen FGB is er een gedegen basis van kennis en ervaring binnen het brede facilitaire werkveld. Wij kijken met een facilitaire bril naar uw werving- en selectievraagstukken.

  Ook als u op tijdelijke basis behoefte heeft aan extra inzet voor projecten, specifieke expertise of vervanging tijdens afwezigheid van één van uw medewerkers, bent u bij ons aan het juiste adres. FGB Facility Professionals kan u bij elk facilitair capaciteitsvraagstuk van dienst zijn. Onze professionals zijn gewend om op tijdelijke projecten ingezet te worden. Door deze projectervaring bij verschillende opdrachtgevers zijn zij snel operationeel, kunnen zij snel schakelen en brengen zij een gedegen expertise en werkervaring mee.

  Wij hebben door onze jarenlange ervaring in het facilitaire werkveld, een groot netwerk opgebouwd met ervaren facility professionals. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Deze ingrediënten vormen de basis voor een succesvol partnership. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op en wij samen wat u precies wilt en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Uiteindelijk gaat het om de beste oplossing voor uw facilitaire uitdaging!

  FGB facility professionals