• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Detachering

  In de huidige dynamische economische omstandigheden zijn personeelsbudgetten en formatieplannen vaak erg krap vastgesteld. Wij maken regelmatig mee dat een opdrachtgever een vacature heeft, maar nog niet zeker is of zijn formatie op termijn ook invulling met een vaste kracht toelaat. Toch gaat de voorkeur uit naar een ‘vaste’ invulling, en niet naar invulling met een interimmer.

  Wij kunnen in zo’n geval de ‘deta-vast’ constructie toepassen. Dat gaat als volgt: we werven en selecteren voor u een facility professional die uitkijkt naar een vaste baan. De eerste periode treedt uw nieuwe medewerker nog niet bij u in dienst, maar wordt hij/zij door FGB Facility Professionals bij u gedetacheerd. Wij zijn daarmee formeel werkgever, maar de arbeidsvoorwaarden kunnen worden geharmoniseerd met de inschaling die bij u gebruikelijk is. Dat betekent dat de professional eigenlijk geen verschil ervaart. De detacheringsperiode is het voorportaal voor een dienstverband bij uw organisatie.

  Met deze constructie neemt u een serieus voorschot op het vast invullen van uw vacature, maar behoudt u in de eerste periode de noodzakelijke flexibiliteit. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op en wij samen wat u precies wilt en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Wij kunnen u bij elk facilitair capaciteitsvraagstuk van dienst zijn. Kijkt u eens bij onze referenties om een beeld te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.