• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Interimmanagement

  Ook als u op tijdelijke basis behoefte heeft aan extra inzet voor projecten, specifieke expertise of vervanging tijdens afwezigheid van één van uw medewerkers, is FGB Facility Professionals uw partner. Of het nu gaat om een contractmanager, facility manager, verhuis coördinator, facilitair-, bouwkundig- of technisch projectleider, inkoper, verandermanager of een wagenparkbeheerder. Wij hebben door onze jarenlange ervaring in het facilitaire werkveld, een groot netwerk opgebouwd met ervaren facility professionals.

  Onze gekwalificeerde professionals, op tactisch of strategisch niveau, kunt u binnen uw organisatie inzetten op projectbasis. Na inventarisatie van uw capaciteitsvraagstuk zal onze adviseur de meest passende kandidaten aan u voordragen voor een kennismakingsgesprek. Deze kandidaten zijn niet alleen op basis van hun kennis en ervaring geselecteerd, maar ook op basis van persoonlijkheidskenmerken.

  Onze professionals zijn gewend om op tijdelijke projecten ingezet te worden. Door deze projectervaring bij verschillende opdrachtgevers zijn zij snel operationeel, kunnen zij snel schakelen en brengen zij een gedegen expertise en werkervaring mee. Neemt u gerust contact met ons op en wij samen wat u precies wilt en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Uiteindelijk gaat het om de beste oplossing voor uw facilitaire uitdaging! Kijkt u eens bij onze referenties om een beeld te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.