• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Werving en Selectie

  FGB Facility Professionals ondersteunt u graag bij de invulling van uw vacatures. Wij onderscheiden ons door het feit dat wij een uitgebreid netwerk van professionals hebben opgebouwd. Wij investeren graag vooraf in het opbouwen van een relatie met onze professionals. Wij volgen de professionals continu gedurende hun loopbaan. Hierdoor leren wij hen écht goed kennen. Door ons actief opgebouwde netwerk van professionals en opdrachtgevers kunnen wij razendsnel tot een goede match te komen.

  Wij geloven in een persoonlijke aanpak en verdiepen ons in de inhoud van uw capaciteitsvraag. Wij kunnen ondersteunen bij het opstellen van het functie- en competentieprofiel. Door middel van interviews met u en eventueel uw collega’s brengen wij de taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en de harde/zachte criteria uitgebreid in kaart. Door middel van een gedegen inventarisatie van uw vacature selecteren wij de kandidaat met de juiste ervaring, competenties en persoonlijkheid. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat een match met de cultuur van de organisatie en een klik met het team minstens zo belangrijk is. Daarom willen wij uw facilitaire organisatie en uw team leren kennen. Zo zijn wij in staat dé perfecte kandidaat te kunnen selecteren.

  Wij dragen zorg voor intakegesprekken met de meest passende professionals. Een selectie van deze kandidaten wordt aan u voorgedragen voor een sollicitatiegesprek. Deze kandidaten zijn niet alleen op basis van hun kennis en ervaring, maar ook op basis van persoonlijkheidskenmerken geselecteerd. Daarnaast verzorgen wij assessments op het gebied van vaardigheden, persoonlijkheid en ontwikkelpotentie.

  Onze samenwerking met u stopt niet na het invullen van de opdracht. Wij toetsen regelmatig de klanttevredenheid tijdens gezamenlijk bepaalde evaluatiemomenten. Die geven ons input om onze dienstverlening te optimaliseren. Zo kunnen wij gegarandeerde kwaliteit blijven bieden. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op en wij samen wat u precies wilt en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Wij kunnen u bij elk facilitair capaciteitsvraagstuk van dienst zijn. Kijkt u eens bij onze referenties om een beeld te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.