• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • FGB Facility & Real Estate

  FGB Facility & Real Estate is uw partner op het gebied van huisvestingsadvies, bouw-, verhuismanagement en professionalisering van het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Bent u toe aan nieuwe huisvesting, gaat u verhuizen, sluit uw huisvesting niet meer aan bij uw bedrijfsprocessen of past uw inrichting niet meer bij uw imago? Met al uw vraagstukken en uitdagingen op het gebied van de totale levenscyclus van uw huisvesting, kunnen wij u assisteren/ begeleiden of zelfs volledig ontzorgen.

  De afgelopen jaren hebben wij veel organisaties begeleid met het bouw- en verhuismanagement, het ontwerpen van inrichtings- en werkplekconcepten en het efficiënter en professioneel inrichten van het beheer en onderhoud van hun vastgoed. Ook het meekijken in de exploitatie van PPS-trajecten behoort tot onze expertise. Wij doen dit vanuit een facilitaire blik waarbij de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker als uitgangspunt dienen.

  Kijkt u eens bij onze referenties om een idee te krijgen van onze projecten bij diverse opdrachtgevers. Heeft u een concrete uitdaging, neem gerust contact met ons op en dan bespreken we samen waar u naar op zoek bent en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

  FGB facility real estate