• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Huisvestingsadvies

  Bent u trots op uw huisvesting? Een passende huisvesting is van essentieel belang voor iedere organisatie. Met een goede balans tussen flexibiliteit, kosten, efficiency, duurzaamheid en imago. Voor ieder huisvestingsvraagstuk kunt u bij ons terecht. De afgelopen jaren hebben wij veel organisaties begeleid met de visievorming rondom hun huisvesting. Wij doen dit vanuit een facilitaire blik waarbij de wensen van de opdrachtgever én eindgebruiker als uitgangspunt dienen.

  Iedere organisatie komt eens in de zoveel jaren voor de vraag te staan of de huidige huisvesting nog passend is. Groei of krimp, financiële positie, gewenste cultuurveranderingen, nieuwe technische mogelijkheden; er zijn vele aanleidingen voor om eens kritisch naar uw huisvesting te kijken. Vanuit uw strategie, toekomstplannen, bedrijfsprocessen en aanvullende wensen en eisen adviseren wij u over uw huisvesting.

  Bent u op zoek naar quick wins om te besparen op huisvestingskosten? Wij brengen uw exploitatiekosten in kaart door middel van onze ‘Huisvestingsscan’. Ook zijn wij in staat samen met u na te denken over uw toekomstige huisvestingsbehoefte. Een nieuwe locatie op het oog? Wij hebben kennis van de vastgoedmarkt en zijn zo in staat te beoordelen of uw potentiële nieuwe locatie geschikt is.