• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Professionalisering beheer en onderhoud

  U bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed van uw organisatie, maar u weet niet zeker of u alles helder in beeld heeft, of uw panden voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, of uw installateur wel doet wat u heeft afgesproken? Zomaar een greep uit mogelijke vastgoedvraagstukken die vragen om uw vastgoedbeheer professioneel in te regelen. FGB kan u daarbij helpen op diverse onderdelen. Samen met u kijken we waar de noodzaak ligt en onderzoeken we hoe we u kunnen ondersteunen om ‘in control’ te komen, te zijn en te blijven.

  Weet u voor welke panden u verantwoordelijk bent en of de meest cruciale zaken duidelijk zijn? FGB is in staat om uw vastgoedportefeuille inzichtelijk te maken, bouwjaren te achterhalen, aantal m² BVO te benoemen etc. Als u dat weet, dan is belangrijk om uw verantwoordelijkheden in kaart te brengen voor panden in eigendom maar ook zeker voor de panden die worden gehuurd (wat moet de verhuurder regelen en wat komt voor rekening van de huurder?).

  U wilt natuurlijk ook weten of uw pand(en) voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en waar u mogelijk nog actie moet ondernemen om “in control” te zijn en te kunnen blijven. We kunnen panden hierop toetsen. Alle documenten die u zou moeten kunnen overhandigen tijdens een inspectie kunnen gemakkelijk beheerd worden in een door ons ontwikkeld Building Document Register. In één oogopslag kunt u zien of uw pand voldoet. Wij kunnen u daarnaast adviseren in uw vraagstukken in het kader van brandveiligheid en energie.