• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Verhuismanagement

  Nu de inrichting gereed is en/of de (eventuele) verbouwing is afgerond, staat de daadwerkelijke verhuizing voor de deur. Een verhuizing is voor zowel het bedrijf als voor de medewerkers een enorme happening. U wilt natuurlijk dat iedereen er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Maar u wilt ook dat uw medewerkers zich weer snel thuis voelen in de nieuwe werkomgeving en de bedrijfsprocessen zo snel en zo goed mogelijk worden hervat.

  Een succesvolle verhuizing vereist een goede voorbereiding. Met behulp van checklists, verhuislijsten en een realistische planning en begroting maken we een inschatting van uw specifieke situatie en stellen we een verhuisdraaiboek op. Een compleet overzicht waarmee de verhuizing geruisloos zal verlopen. Ook besteden we de benodigde aandacht aan het inregelen van de facilitaire voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat de complete verhuizing binnen budget, volgens planning en overeengekomen specificaties gerealiseerd wordt en de going business zo min mogelijk hinder ondervindt.

  Op de nieuwe locatie dient de ingerichte werkplek te worden omgezet tot een goed functionerende werkplek. Eventuele vragen en wensen die er zullen zijn direct na de verhuizing worden professioneel opgelost, waardoor een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de positieve waardering van de nieuwe werkplek. Ook worden de ‘oude’ locaties conform de afspraken opgeleverd. Na definitieve afronding en oplevering van het project, vindt vanzelfsprekend een adequate overdracht plaats.