Facility Services Officer

Onze opdrachtgever is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk heeft onze opdrachtgever in Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Het kantoor in Amsterdam heeft daardoor een zeer internationaal cliëntenbestand. In Amsterdam werken circa 220 advocaten, fiscalisten en notarissen en ongeveer 100 collega’s binnen onze stafafdelingen.

Functie

Binnen het Facility Services team van onze opdrachtgever werk je binnen een jong en enthousiast team. Dit team zorgt ervoor dat de medewerkers van onze opdrachtgever optimaal ondersteund worden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je levert een bijdrage aan de gewenste uitstraling, veiligheid en comfort van het gebouw. Daarnaast werk je regelmatig samen met andere -collega’s.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
– Transparante en gestructureerde administratie uitvoeren;
– Ondersteuning van de manager Facility Services;
– Het zelfstandig of in samenwerking met collega’s (afhankelijk van grootte) uitvoeren van     verschillende facilitaire projecten binnen kantoor;
– Verantwoordelijk voor het contractbeheer met externe leveranciers en mogelijkheid tot voorstel van herziening hiervan, hierin heb je ook een signalerende en voorbereidende functie;
– Communicatie interne berichten;
– Het actueel houden van de Producten en Diensten Catalogus (PDC) op ons intranet;
– Beoordelen van aanvragen en bestellen en beheren van divers drukwerk;
– Facturatie;
– Inkoopbeheer;
– Contractbeheer met behulp van het Topdesk beheerssysteem.

Bij opdrachtgever dagen ze je uit om je van je beste kant te laten zien. Daarom zoeken zij iemand die in oplossingen denkt en handelt!

Eisen

De nieuwe collega is pro-actief, kan gestructureerd kan werken, heeft oog voor detail, kan goed anticiperen en is alert.

Belangrijkste functie-eisen:

– Een afgeronde Hbo-opleiding Facility Management en 0-3 jaar werkervaring;
– Fulltime beschikbaar;
– Hands-on, proactief en dienstverlenend;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als op schrift;
– Teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
– Secuur (oog voor detail) en gestructureerd;
– Oplossingsgericht;
– Enthousiast en gevoel voor humor.

Locatie

Amsterdam