Logistiek Transitiemanager

Ben jij fanatiek en ambitieus? Maak jij verbinding en heb je lef? Houd jij van ontdekken en wil jij je facilitaire kennis en kunde delen met de markt? Dan is FGB Facility Group misschien wel de volgende stap voor jou. Nieuwsgierig? Kijk eens naar de vacature Logistiek Transitiemanager.

Voor een grote facilitaire opdrachtgever zijn wij per 24 september op zoek naar een Logistiek Transitiemanager op interim basis in de regio Noord Holland. Je bent een Logistiek Manager en hebt ervaring met het implementeren van nieuwe contracten.

Bij de implementatie ligt het accent voornamelijk op het overnemen van medewerkers, implementeren van een ict systeem waar alle resources inzitten (mens, middelen, planning van roosters, etc.) en het bedenken van oplossingen om de aangeboden logistieke dienstverlening operationeel te krijgen.

Ervaring met logistieke processen, die betrekking hebben op het vervoeren van minder mobiele personen en het inplannen van vervoersmiddelen voor deze doelgroep is een sterke pré. Je kunt bovendien goed schakelen tussen de verschillende partijen en straalt senioriteit uit. Je bent sensitief, diplomatiek en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring als projectmanager en bent fulltime inzetbaar voor ongeveer 6 maanden.

Locatie

Noord-Holland