Medior Projectmanager bij FGB Facility Group

FGB Facility Group zoekt een enthousiaste Medior Projectmanager!

Ben jij fanatiek en ambitieus? Maak jij verbinding en heb je lef? Houd jij van ontdekken en wil jij je facilitaire kennis en kunde delen met de markt? Dan is FGB Facility Group misschien wel de volgende stap voor jou. Nieuwsgierig? Kijk eens naar de vacature Medior Projectmanager en laat van je horen. We zijn specifiek op zoek naar kandidaten met 3-7 jaar werkervaring.

Als FGB Projectmanager word je op facilitair gebied breed ingezet. Dit kan o.a. variëren van projecten met een kop en een staart, interim werk of het aanleveren van een adviesrapport aan een opdrachtgever. Als FGB ’er staat flexibiliteit daarom dan ook hoog in het vaandel! Je moet bereid zijn om ingezet te kunnen worden bij verschillende en of meerdere locaties en opdrachtgevers, gevarieerde reisafstanden en wisselende werktijden. Een goede omgevingssensitiviteit om in te kunnen leven in de verschillende bedrijfsculturen en acteren op gevarieerde opdrachten zijn dan ook essentieel.

Belangrijk is dat je goed weet wat de klantvraag is. Wat verwacht je opdrachtgever van jou? En wat moet ik aan het einde van de opdracht opleveren? Verplaatsen in de wensen van de klant en opdrachtgever en hier op een professionele en onafhankelijke wijze invulling aangeven zijn de minimale vereisten. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht.

De basis eisen als Projectmanager van FGB, is dat je weet waar je voor opgesteld bent en wat je bij de opdrachtgever moet opleveren. Het is nog belangijker is om continu verder te kijken. Je blijft kritisch t.o.v. je opdracht en opdrachtgever en zoekt continu naar de verbeterpunten. Kennisdelen in de organisatie is van belang om de kwaliteit in de organisatie te kunnen verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om ook zelf feedback te vragen in je werkomgeving over je eigen functioneren, zodat je jezelf als persoon en als medewerker van FGB blijft ontwikkelen.

Functie eisen:

  • Afgeronde Hbo-opleiding Facility Management
  • 3-6 jaar werkervaring in het facilitaire werkveld
  • Aantal jaren ervaring als projectmanager
  • Flexibel, zowel in inzetbaarheid als in reisafstanden
  • Kennis van Microsoft Projects, Prince2
  • Communicatief sterk
  • Representatief

Salaris: €2.800,00 tot €3.500,00 /maand

Locatie

Landelijk