Solutions Manager

FGB Facility Group is groeiende en dat gaat hard.

Voor ons Solutions team zoeken wij daarom uitbreiding. Ga je graag op reis om de perfect passende oplossing te ontdekken waar de klant enthousiast van wordt? Word jij enthousiast van uiteenlopende facilitaire vraagstukken, zowel op personeel, financieel als organisatorisch vlak? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou.

Wij zoeken een teamplayer die analytisch is ingesteld, maar ook graag met zijn voeten in de klei staat. Je hebt kennis van de facilitaire markt en kent de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Je kunt je adviezen uitstekend en met impact presenteren. Je onderscheidt je met sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Wanneer je dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in de Engelse taal, beheerst is dat een sterke pre! Verder heb je minimaal HBO Facility Management gevolgd en een aantal jaren facilitaire werkervaring.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan maken wij graag kennis met jou. Wij ontdekken graag samen wat jij nog meer kunt betekenen voor FGB en wat FGB kan betekenen voor jou.

Voel jij je uitgedaagd of ben je nieuwsgierig? Neem dan direct contact met ons op.

 

 

 

Locatie

Landelijk