FM Academy in het thema van Denken, Durven, Doen

Maandagavond heeft de FM Academy van FGB Facility Group wederom een interessante avond beleefd bij CSU. Een avond in het thema van Denken, Durven, Doen maar ook een beetje Dromen

Naast de uitvoerige rondleiding door het BREEAM gecertificeerde hoofkantoor te Uden, hebben wij stil gestaan bij diverse interessante thema’s.Wat zijn de ontwikkelingen in de facilitaire markt en in de schoonmaakbranche? Met welke (sociale) innovaties houdt CSU zich bezig?

Wat vraagt de klant nu daadwerkelijk en hoe zorg je voor een gezamenlijke belang en ontwikkeling in kwaliteit van dienstverlening? En hoe is nu exact het uurtarief van een schoonmaker opgebouwd om inzicht te kunnen geven wat de financiële gevolgen zijn van 1% meer of minder verzuim! Welke initiatieven onderneemt CSU om het werkplezier van haar medewerkers te stimuleren en verzuim te reduceren?

Interactie en vele hersenkrakers zorgden ervoor dat het een leerzame en gezellige avond was. Dit smaakt naar meer! Samenwerken is het nieuwe concurreren!

Ruud van Swieten (Commerciële Directeur) en Kos Fourkiotis (Manager Innovatie) hebben deze avond met succes verzorgd. Dank hiervoor en dank voor de gastvrije ontvangst!