Ron Deurloo nieuwe directeur FGB Facility Management

Per 1 september start Ron Deurloo als Directeur FGB Facility Management. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering en het resultaat van de interim- en projectmanagement dienstverlening van het bedrijf.

Voor velen is Ron al jaren een vertrouwd gezicht in de facilitaire branche. De afgelopen jaren bekleedde hij diverse functies bij ArrangeGroup. Zo startte hij daar zijn facilitaire carrière als Account Manager. Al gauw ontwikkelde hij zich tot Sales Manager om daarna in de afgelopen 5 jaar de eindverantwoordelijkheid te hebben voor de totale interim en consultancy dienstverlening. Ron omschrijft zijn start bij FGB als een mooi avontuur, waar hij vol overtuiging met hart en hoofd voor heeft gekozen.

De komende periode zal Ron binnen het bedrijf de krachten en talenten bundelen. Er komt extra aandacht voor marketing en marktbewerking, zodat de dienstverlening, het specialisme en de facilitaire kennis van FGB de exposure krijgen die ze verdienen. “Bij FGB werken vriendelijke, enthousiaste mensen. Professionals met een passie voor dienstverlening. Managers met impact die inspireren en resultaat halen. Shaping business is het terechte motto van FGB. Het is niet alleen wat onze medewerkers drijft, het is ook wat onze opdrachtgevers waarderen aan het samenwerken met FGB. We doen dat al met elkaar en gaan dat nu ook met elkaar sterker uitdragen” aldus Ron Deurloo.

FGB Facility Group is al ruim 10 jaar een onafhankelijk management- en adviesbureau gespecialiseerd in Facility Management, vastgoed en inkoop. Van advies tot implementatie en van training tot werving en selectie. De gespecialiseerde teams van FGB Facility Group bestaan uit ondernemende consultants, inspirerende trainers en betrokken managers en projectleiders. Zij onderscheiden zich met hun vakkennis, maar ook met hun persoonlijke benadering, betrokkenheid en pragmatische insteek.