• Postadres:
  Postbus 737
  3300 AS Dordrecht

  Bezoekadres:
  Wolwevershaven 30P
  3311 AW Dordrecht
  Telefoon: 078-6111030
  Mailadres: info@fgbfacilitygroup.nl

 • Onze aanpak

  FGB Facility Group staat voor visie op, kennis van en ervaring met advies, bemensing, training en opleiding én beheer van Facility Management, inkoopvraagstukken en vastgoed.

  FGB Facility Group onderscheidt zich doordat wij altijd volledig onafhankelijk acteren van gespecialiseerde facilitaire dienstverleners en leveranciers. Het maakt ons niet uit of facilitaire diensten worden uitbesteed of juist in eigen beheer worden uitgevoerd. Evenmin met welke facilitaire dienstverleners wordt gewerkt. Het gaat er ons om, om voor onze opdrachtgevers steeds de best passende oplossing te realiseren, welke recht doet aan de visie, doelstellingen en uitgangspunten van die opdrachtgever op dat moment.

  Wij besteden veel tijd en aandacht aan coaching en begeleiding van onze medewerkers op vakinhoudelijke aspecten (door het deelnemen aan vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en seminars), maar ook op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling (communicatieve en management-vaardigheden), gedrag en servicegerichtheid.

  FGB volgt de ontwikkelingen op de voet, door trends te analyseren en voortdurend te investeren in haar netwerk van professionals. Door te luisteren naar onze opdrachtgevers ontwikkelt FGB nieuwe activiteiten en diensten.

  Kortom een échte partner in Facility Management.