Shaping
Business

FGB Facility Group

Wij zijn een onafhankelijk management- en adviesbureau gespecialiseerd in Facility Management (soft-en hardservices), vastgoed en inkoop. Jij kunt bij ons terecht voor advies tot implementatie, van gewenste verandering tot transitie en van training tot werving & selectie.

Onze dienstverlening is onderverdeeld in vier pijlers : Operations, Solutions, Recruitment en Development. De motor achter deze pijlers zijn onze ondernemende consultants, inspirerende trainers, vakkundige specialisten, gedreven managers en betrokken medewerkers en projectleiders. Met onze facilitaire expertise, pragmatische insteek, persoonlijke benadering en lef helpen wij organisaties om mogelijkheden en kansen te zien en zich verder te ontwikkelen.

Shaping
Business

Als ondernemende partner nemen wij onze klanten mee naar hun volgende bestemming. Organisaties stellen onze dienstverlening op prijs omdat wij  ‘gewoon’ onze afspraken nakomen en altijd maatwerk leveren. Zij kunnen groeien omdat wij hen helpen bij de implementatie van hun strategische doelstellingen.

Wij zijn goed in wat wij doen vanwege onze overtuiging dat ieder organisatievraagstuk om een unieke aanpak vraagt. Onze nieuwsgierige aard helpt ons bij het stellen van de juiste vragen om de behoeften van onze klanten te achterhalen. Wij hebben het lef om verder te kijken dan het gangbare. Als facilitaire architect creëren wij dienstverlening op maat. Hierdoor ontdekken wij nieuwe vormen en creëren wij specifieke dienstverlening voor en bij onze opdrachtgevers. Wij geven vorm aan organisaties!

Jouw succes is ons belang

FGB is ontstaan vanuit liefde voor het facilitaire vak en betrokkenheid met de branche. De betrokkenheid leidde tot de wens een andere aanpak te realiseren binnen de facilitaire wereld, nieuwe organisatiemodellen te introduceren en hiermee van toegevoegde waarde te zijn voor organisaties. Vooruitstrevend en aansluitend op de behoeften van de klant.

Er ontstond een fanatieke organisatiecultuur waarin onze professionals hun facilitaire expertise met elkaar en klanten deelden. Wij ontdekten, verlegden grenzen, zagen de meerwaarde in van lef hebben en hielpen iedere dag bedrijven verder. Als onafhankelijke partner!

Inmiddels zijn wij al bijna 12,5 jaar succesvol in de facilitaire markt. Wij blijven vooruitstreven en blijven luisteren naar de behoefte van onze klanten. Onze dienstverlening staat in het teken van bedrijven verder helpen en mensen van dienst zijn – daarom is jouw succes ons belang.

 

FGB is dé facilitair expert voor jou!

Jij bent op zoek naar duurzame oplossingen voor simpele of complexe facilitaire vraagstukken. Je wilt continuïteit in jouw bedrijfsvoering of juist een externe frisse blik.

De behoefte ligt bij een partner die niet alleen deskundig en ervaren is, maar ook onafhankelijk en proactief. Eentje die goed kan inhaken op wat er speelt binnen jouw bedrijf en jouw business begrijpt. Een partner die betrokkenheid toont in woorden en daden. Jij vraagt om een facilitaire expert en wij leveren conform jouw behoeften!

Wat maakt FGB uniek?

FGB loopt op de troepen vooruit. Wij onderscheiden ons door een frisse blik op facilities en introduceren nieuwe organisatiemodellen om organisaties verder te helpen. Tegelijkertijd weten wij dat in sommige bedrijfsfasen de nadruk niet dient te liggen op vernieuwing en transitie, maar op continuïteit.

Onze professionals zijn uitstekend in staat om in te schatten wat jouw bedrijf wanneer nodig heeft. Wij drukken niet door, wij passen ons aan. Onze scherpzinnigheid en aanpassingsvermogen maken ons uniek en sterk.